Szolgáltatások

Vállalati és Lakossági

Fő profilom elektromos hálózatok kiépítése, felújítása, hibaelhárítás. Komoly villanyszerelési tapasztalattal, megfelelő végzettségekkel, speciális feladatoknak megfelelő akkreditációval rendelkezek, annak érdekben, hogy kiemelkedő színvonalon tudjam ellátni a szükséges feladatokat.

Tevékenységeim a kapcsoló felszerelésétől, lakások vezetékhálózatának, házak, ipari létesítmények teljes villamos berendezésének villanyszerelési munkálatai, elektromos padlófűtés, hőszivattyú betáp kiépítés, kamera, beléptető, okos otthon és kaputelefon rendszerek kiépítéséig kiterjed.

Az én feladatom, hogy megrendelőim elképzeléseit megvalósítsam, akár a tervezés szakaszban, akár a kivitelezési folyamatok közben. Forduljon hozzám bizalommal, legyen az akár egy villanykapcsoló bekötés vagy esetleg a lakása teljes felújítása.

Hívjon most: +36 (20) 252-94-40 vagy kűldjön üzenetet
Villanyszerelés és automatizálás

Villanyszerelés és automatizálás

Erős- és gyengeáramú hálózatok kiépítése, szerelése, karbantartása, bővítése vagy felújítása.
Villamos biztonsági felülvizsgálat

Villamos biztonsági felülvizsgálat

A felülvizsgálat nem javítás, hanem estleges baleset elkerülést megelőző műszeres ellenőrzés, érintésvédelmi hibák feltárása.
Villámvédelmi felülvizsgálat

Villámvédelmi felülvizsgálat

A villámvédelmi rendszer feladata, hogy megvédje az építményt és a benne lévőket egy esetleges villámcsapás esetén, úgy hogy a villámcsapáskor...
Beléptetőrendszerek

Beléptetőrendszerek

Ajtózáró síkmágnesek beépítése, karbantartása, javítása, ajtózárak javítása, cseréje, komplett beléptetőrendszer telepítése.
Kaputelefon és biztonsági kamera

Kaputelefon és biztonsági kamera

Kaputelefon és biztonsági kamera rendszerek karbantartása, telepítése. IP és analóg kamera egyaránt.
Riasztó

Riasztórendszerek, infrasorompók

Paradox és Ajax riasztórendszerek telepítése magán és közületi épületekben.