Kamerarendszer

Digitális IP vagy analóg kamerarendszer

Ne hagyjon ki semmit. Frissítse otthoni biztonsági rendszerét nagyfelbontású HD CCTV kamerák segítségével, amely személyre szabható az otthoni biztonsági igényeknek megfelelően. Rögzítsen valódi színes nappali képeket és éles monokróm éjszakai képeket.

Megelőzi a kamerarendszer a betörést?

A háztulajdonosok körében végzett tanulmány megállapította, hogy amikor a szomszédok és a gyalogosok tudták, hogy figyelik őket, a vandalizmus és a rablások tízszeresére csökkentek. Ez az úgynevezett Hawthorne-effektus, ahol az emberek hajlamosak másként viselkedni, és nagyobb valószínűséggel viselkednek megfelelően, ha figyelik őket. Ugyanezen hatás alapján a betörők ritkábban törnek be a biztonsági kamerarendszerekkel védett épületekbe, mert attól tartanak, hogy figyelik, rögzítik és esetleg elkapják őket. A betörők fő szövetségese a lopakodás és az észrevétlenség. A biztonsági kamerarendszer szinte lehetetlenné teszik a behatolást anélkül, hogy ne vennék őket észre, így a betörők számára az egyik legnagyobb visszatartó erő.

Hívjon most: +36 (20) 252-94-40 vagy kűldjön üzenetet
Dahua

Digitális IP kamerarendszer

Az IP-alapú CCTV rendszerek digitális biztonsági kamerái viszont digitálisan rögzítik a képeket, majd számítógépes hálózaton keresztül fogadhatnak és küldhetnek adatokat, anélkül, hogy először DVR-en mennének keresztül. Ez a módszer összekapcsolja a dobozos beállítást több porttal az NVR javára, amely általában egy egyszerű szoftverprogram, ami futtatható egy eszközön amit NVR-nak hívnak, vagy egy teljes rendszeren.

Analóg kamerarendszer

Az analóg CCTV és a digitális (IP) CCTV közötti fő különbség a videó rögzítésének és továbbításának módja. Az analóg kamerák rögzítik a képeket, majd koaxiális kábelen keresztül továbbítják a jelet egy DVR-re (digitális videó felvevő). A DVR a videót analógból digitális jellé alakítja, tömöríti a fájlt és merevlemezen tárolja. A videó megtekintéshez a monitorokat a DVR-hez kell csatlakoztatni, vagy a DVR-t routerhez és modemhez lehet csatlakoztatni, hogy azt az interneten keresztül belső hálózaton keresztül sugározhassuk.

Csak a legjobb digitális technológiát használjuk, hogy a lehető legjobb biztonsági rendszert adjuk önnek. Helyi vállalkozóként megbízható és dedikált szolgáltatást tudunk ajánlani önnek, függetlenül attól, hogy csak kis biztonsági rendszerre van szüksége vagy egy nagy, teljesen integrált CCTV- megoldásra. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk enyhíteni a stresszt és biztonságosabbá tegyük az ön és családja életét.

Dahua kamerák

Minden általunk telepített rendszer megtekinthető és ellenőrizhető a helyszínen, és emellett képes lesz távoli megtekintésre PC-n vagy okostelefonon egy szabványos szélessávú szolgáltatáshoz való csatlakozáson keresztül. Célunk annak biztosítása, hogy az általunk telepített rendszerek könnyen használhatók, megbízhatóak és költséghatékonyak legyenek. Valamennyi rendszert a hatályos előírásoknak megfelelően telepítünk, felhasználva a legújabb iparági szabványokat és az adatvédelmi jogszabályokat.

Hívjon most: +36 (20) 252-94-40 vagy kűldjön üzenetet