Kapcsolat

Ha szeretne árajánlatot kérni, vagy kérdése lenne, kérem ne habozzon megkeresni a lenti elérési lehetőségek közül egyikén. 

Cím

6640 Csongrád

Összetartás utca 3.

Email

info@csaba-villszer.hu

Email

Szüksége van villanyszerelőre?
Kérjen árajánlatot.

GYIK

Gyakori 

Kérdések

u

Mennyibe fog kerülni a villanyszerelés?

Pontos árat nem lehet megmondani egy előzőleges felmérés hiányában, de hozzávetőlegesen az alapszerelés “leállásos” számolással 6500Ft leállásonként. Ez az ár tartalmazza a csöveket, dobozokat, vezetékeket. Ehhez még hozzá jön a szerelvényezés és a lakás elosztó bekötés, elektromos főzőlap bekötése, elektromos sütő bekötése, elektromos tűzhely bekötésének az ára.

u

Mennyi idő egy komplett lakás villanyszerelése?

Ez sok mindentől függ, nem beszélve a munkafázisokról, amiket muszáj követnünk. Ezeket a munkafázisokat a többi szakember előrehaladása szabja meg és nekünk is ehhez kell igazodni. Lehet 2-3 hét vagy több hónap is. Minden esetben a szabad munkaterület határozza meg.

u

Kérhetek e számlát a villanyszerelési munkákról?

Minden esetben számlát adunk az elvégzett munkáról ezt kérni sem kell.

u

Vállalnak e garanciát a munkákra?

Mind a villanyszerelési mind a biztonságtechnikai szerelésekre vállalunk garanciát!

u

SOS hibaelhárítást vállalnak e?

Természetesen, lehet hívni 24/7, ennek viszont más árszabása van, mint egy normál hibaelhárításnak. A kettő között az a különbség, hogy a normál hibaelhárításra nem kell azonnal kiszállni (2-3) nap.

Design ubeeon.com 

csaba-villszer.hu © 2020 Minden jog fenntartva!

Csaba-villszer.hu

 

Tevékenységeim a kapcsoló felszerelésétől, lakások vezetékhálózatának, házak, ipari létesítmények teljes villamos berendezésének szerelése, kamera, beléptető, okos otthon és kaputelefon rendszerek kiépítéséig kiterjed.