Biztonsági kamerarendszer (CCTV)

Csongrád és Környéke
Árajánlatot kérek

Biztonsági kamerarendszer
Digitális IP és analóg HDCVI 

Ne hagyjon ki semmit. Frissítse otthoni biztonsági rendszerét nagyfelbontású HD CCTV kamerák segítségével, amely személyre szabható az otthoni biztonsági igényeknek megfelelően. Rögzítsen valódi színes nappali képeket és éles monokróm éjszakai képeket.

Megelőzie a biztonsági kamerarendszer a betörést?

A háztulajdonosok körében végzett tanulmány megállapította, hogy amikor a szomszédok és a gyalogosok tudták, hogy figyelik őket, a vandalizmus és a rablások tízszeresére csökkentek.

Ez az úgynevezett Hawthorne-effektus, ahol az emberek hajlamosak másként viselkedni, és nagyobb valószínűséggel viselkednek megfelelően, ha figyelik őket.

Ugyanezen hatás alapján a betörők ritkábban törnek be a biztonsági kamerarendszerekkel védett épületekbe, mert attól tartanak, hogy figyelik, rögzítik és esetleg elkapják őket.

A betörők fő szövetségese a lopakodás és az észrevétlenség. A biztonsági kamerarendszerek szinte lehetetlenné teszik a behatolást anélkül, hogy ne vennék őket észre, így a betörők számára az egyik legnagyobb visszatartó erő.

Az ajánlat készítéshez a megfigyelendő területről vagy építményről felmérést készítünk. Az árajánlat tartalmazza az eszközöket, a szerelési költségeket és a programozást. Javasoljuk, hogy olyan méretű rögzítő egység kerüljön felszerelésre, amely egy későbbi esetleges bővítést is lehetővé tesz.
Dahua CCTV Rendszer

Az árajánlat egyeztetése telefonon és egy személyes konzultáció keretein belül történik azért, hogy Ön teljes mértékben személyre szabott, egyedi szolgálgatást kaphasson az igényeinek megfelelően.

Betörő a szobában
9

Digitális (IP) kamerarendszer

Ez a kameratípus a képalkotási eljárást tekintve teljesen azonos az analóg társaival. Az egyik jelentős különbség a képtovábbítási módszer, hiszen az IP kamera a helyi számítógépes hálózaton (LAN-on) vagy az interneten keresztül továbbítja a már feldolgozott digitális jelet és a rögzítő (NVR) ezt a feldolgozott jelet rögzíti.

9

Analóg (HDCVI) kamerarendszer

Az analóg kamera rendszernél minden kamera egyesével közvetlen összeköttetésben áll a rögzítő egységgel, vagyis fizikailag egy jelkábelen, videó ballunok segítségével kapcsolódnak a rögzítőhöz (DVR) és ez a rögzítő fogja digitalizálni az analóg jelet amit egy merevlemezen tárol.

Cím

6640 Csongrád
Összetartás utca 3.

Telefon

+36 (20) 252-94-40

Email

info@csaba-villszer.hu

Design ubeeon.com 

csaba-villszer.hu © 2020 Minden jog fenntartva!